InsanityCheats CSGO Cheats
VIDEO
INFORMATION
Spel
CSGO Cheats
Operativsystem
Windows 7
Windows 8
Windows 8.1
Windows 10
Endast 64Bit
Stödna antifusk
Valve Anti Cheat (VAC)
Face IT (server side, inte faceit anti cheat klienten)
Pris
$9.99 / 1 månad
$24.99 / 3 månader
Kodare
Vorsprung Durch Technik
Status
Undetected
FUNKTIONER
Legit/Rage
Aimbot
Våran legit aimbot känns ungefär som aim assist, så du kan säga adjö till att bli reported. Du kan binda aimbot:en till skjutknappen, så när du skjuter får du hjälp att sikta. Du kan även kontrollera FOV (Field of view) och smooth för att välja om du vill köra legit eller rage.
Triggerbot
Varje gång du siktar på en fiende kommer fusket automatiskt skjuta. Du kan välja keybind och lägga till fördröjning för ökad trovärdighet.
Humanized Aimbot
Finslipa dina inställningar till de bästa, så att det ser legit ut med Insanitycheats humanized aimbot.
Silent Aimbot
Insanitys silent aimbot är mycket kraftfull. Knäpp ditt crosshair till fienden för att headshotta dem omedelbart.
Backtrack
Utnyttja insanitycheats backtrack funktion för att teleportera tillbaka fienden till deras gamla position.
Box Esp
Gammal men guld, box ESP hjälper dig hitta fienden lättare än med glow ESP. Alla fusk har denna funktion, nu har Insanitycheats också den.
Glow Esp
Glow ESP kommer visa en "lys-effekt" omkring fienderna, vilket gör så att du kan se deras konturer genom väggar och lägga ditt crosshair för att få det "perfekta skottet". Du kan också ändra färgen på glow ESP till din preferens.
Chams Esp
Chams ändrar fiendernas färg till en ljus färg, vilket gör det lättare att upptäcka dem. Det liknar Glow ESP men är mycket annorlunda samtidigt.
Wireframe
Ändrar dina händer till en häftig effekt känd som "wireframe hands".
Item Esp
Vill du använda ett nytt vapen, men du kan inte hitta det perfekta vapnet som ligger på marken? Våran Item ESP kan hjälpa dig med det, genom att visa dig alla tillgängliga vapen och föremål på marken på map:en.
Radar
Trött på den gamla minimapen? Vill du veta var alla fiender är genom att bara titta på minimapen? Oroa dig inte, för Insanity's radar funktion är perfekt till dig. En snabb titt på radarn och så har du redan vunnit spelet!
Bunny-Hop
Håll ner spacebar och låt vårat bunnyhop göra resten! Hoppa runt på map:en vid galna hastigheter!
Ändra ditt vapen till valfritt skin i CSGO från in-game menyn.
Ändra din kniv till vilken kniv som helst i CSGO utan att äga den i ditt inventory. Du kan välja kniven som du vill ha från in-game menyn.
SKÄRMDUMPAR
MER INFORMATION
Betala inte mer för dina fusk när du inte behöver det! Vi erbjuder ett väldigt konkurrerande hack för ett rättvist pris. Efter att du har betalat för våra fusk får du tillgång direkt, och du kan ladda ner vårat premium fusk från premium only area på våran webbsida. Efter att ha laddat ner fusket kan du använda det minuter senare. Om du fastnar, oroa dig inte, vi har en shoutbox och en hjälp-sektion i forumet där du kan få 24/7 support. Missa inte detta, testa en av de dödligaste CSGO fusken på marknaden idag.
Published:
Nov 20, 2018
Page Views:
12,761